Türelem, ez itt India!

 2009.09.26. 07:59

Ez itt India! Azaz időnként elmegy az áram, megszakad az internet, nincs légkondi stb stb. Ez nem panasz, hanem magyarázat. Persze ha nekem nem fog éjszaka a légkondim működni, lehet, hogy kevésbé leszek megértő :-))).

 

De a lényeg, hogy készül a következő bejegyzés, de az internet hol van, hol nincs. Irom, írnám, de időnként eltűnik alólam az egész. (szó szerint, mire kijavítanám az elütést, már nem látom) Mikor visszajön, folytatom és sűrűn mentek. De hogy közzé is tudom-e tenni, nem tudom.

Holnap Agrába megyünk, szóval folytatom ha tudom, küldöm, ha tudom ls jelentkezem ha tudok.

n akar, van mobilom. Épp nem látom a leírt szövegemet. Elküldöm inkább

 

A bejegyzés trackback címe:

https://in-dia.blog.hu/api/trackback/id/tr451407903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szabó-Bartolák Edit 2009.09.26. 09:09:10

Tetszik ez a száris dolog,mennyivel kényelmesebb, mint kosztümben szambázni egész nap:) Javaslom, hogy a Maldív szigetről érkezővel kössél egy életre szóló barátságot...hátha meghívja az egész családot egy nyaralásra:))))
süti beállítások módosítása